Thuiskomen

Netwerk Ondernemen, Scaleup.Vlaanderen, Connexi, VOKA PLATO, Bryo en Accelerate, imec.istart, Startit KBC, The Birdhouse, Rubicon, Etion, ….

Allemaal fantastische netwerken voor (software-)ondernemers. Als CEO van een techbedrijf kan je overal iets opsteken. Als CEO geven ze je vaak een gevoel van “thuiskomen”: “eindelijk mensen die mij en mijn uitdagingen écht snappen”, “eindelijk organisaties en netwerken die mij helpen groeien in mijn job”, “eindelijk mensen waarmee ik eens écht kan sparren zodat ik met een geruster gevoel keuzes kan maken”.

Veel CEOs zullen dit herkennen. Die CEOs denken ook vaak “mijn technische co-founder/CTO zou dit ook moeten meemaken!” Alleen… de onderwerpen zijn iets minder interessant voor een CTO.

Dàt is precies de reden waarom CTO Club bestaat. CTO Club geeft aan CTOs het gevoel van thuiskomen. Eindelijk ontmoeten ze mensen die hen écht snappen, die hen helpen groeien, met wie ze écht kunnen sparren.

Ben je CEO? Laat je CTO eens kennismaken met CTO Club!

Ben je CTO? Zoek je naar een manier om aan je CTO uit te leggen wat CTO Club is en waarom bedrijf daarvoor zou moeten betalen? Kijk dan eens in welke netwerken je CEO zit en gebruik de herkenning van hierboven!

Vorige
Vorige

Focuspunten

Volgende
Volgende

CTO Club: Mindstorm