CTO Club: Teamstructuur

Als CTO kom je voor veel uitdagingen te staan waar je vroeger nooit bij stil stond. Eén ervan is teamstructuur. Wanneer je een developer was, leek het jou heel logisch dat je een team had van frontenders en een team van backenders. In een ander bedrijf leek het je heel logisch dat er een team was voor customer-facing delen en een team voor backoffice-delen. Nog ergens anders was het logisch dat er een team was voor SSO en een team voor AWS.

Tot je als CTO zelf moet beslissen hoe je je mensen in teams moet verdelen. Als je de keuze zelf moet maken blijkt het toch niet zo vanzelfsprekend als je altijd dacht. Welk van die opties is de beste in jouw bedrijf?

Daarom komt de CTO Club bij elkaar om dit onderwerp te bespreken. Ulrich Kelchtermans ontvangt ons in de kantoren van Cubigo in Hasselt. Hij legt uit hoe hun teams georganiseerd zijn, waarna we samen verder de voor- en nadelen van elke aanpak bespreken.

Schrijf in je agenda: dinsdag 20 september 2022, 19:00, Corda Campus in Hasselt. Als je lid bent van de CTO Club heb je de uitnodiging al in je mailbox zitten. Als je nog geen lid bent kan je je hier inschrijven.

Vorige
Vorige

1-to-1

Volgende
Volgende

Programmeren