CTO Club: hoe verandert je job als CTO wanneer je bedrijf groeit

Dertig CTOs en Heads of Engineering die informeel met elkaar praten, ideeën uitwisselen en elkaar inspiratie geven. Ik vind het altijd fantastisch om mee te mogen maken.

Vorige week gebeurde het weer. De aanleiding om bij elkaar te komen was de vraag “hoe verandert de job van CTO als je bedrijf groeit?” De informele nabespreking duurde langer dan de bijeenkomst :)

Lieven Baeyens, een engineering leader met een indrukwekkend track record (ex-TeleAtlas, ex-TomTom, ex-Showpad, iDeals) gaf ons een overzicht van zijn traject. Hij liet ons zien hoe elke fase zijn eigen uitdagingen had, en hoe hij die heeft aangepakt. Daarna maakte hij tijd voor de inhoudelijke vragen die uit het publiek kwamen.

Ik had weer een enorm interessante avond, samen met alle aanwezigen. Speciale dank aan Jens Segers en Mathias Segers voor de gastvrijheid van OTA Insight!

Op 20 juni komen we weer samen. Deze keer gaan we ervoor zorgen dat je nog meer CTOs en Heads of Engineering leert kennen. Als je erbij wilt zijn: wordt snel lid via https://ctoclub.be !

Vorige
Vorige

Podcast: Thijs Dieltjens, CTO Bullswap

Volgende
Volgende

Technical due diligence