SoftwareCaptains

View Original

CTO Breakfast op 23 juni: de gasten

CTOs die in de ochtendzon informeel kennis en ervaring met elkaar uitwisselen onder het genot van een koffie en een croissant: ziehier het concept van het CTO Breakfast.

Op 23 juni organiseren we het voor de derde keer. De vorige edities werden enthousiast onthaald, met elke keer een dertigtal deelnemers.

Ook deze keer belooft het een mooie editie te worden! Deze gasten uit de SoftwareCaptains podcast hebben alvast laten weten te zullen komen:

  • Arnaud Martens is erin geslaagd om een servicebedrijf om te turnen tot een productbedrijf. Hij komt zijn verhaal op de podcast doen in de week van 30 mei

  • Herman Kenens heeft jarenlang de teamwerking verbeterd in verschillende teams bij een grote bank. Deze kennis en know-how gebruikt hij nu als consultant. Praat zeker eens met Herman als je voelt dat de team spirit in jouw team niet helemaal goed zit

  • Nick Veenhof was CTO bij Dropsolid en is onlangs Director geworden bij Gitlab, een bedrijf met een heel uitgesproken cultuur. Nick komt binnenkort ook nog zijn verhaal doen. Je kan hem zeker al eens spreken het CTO Breakfast

  • Mike Veerman levert VP Engineering-as-a-Service. Mike is hard bezig met cultuur en communicatie in softwarebedrijven

  • Klaas Bals, ex-CEO en CTO van Inventive Designers, nu gefocust op de mens achter de CTO

  • Frederik Denkens van Skyscrapers, die graag praat en leert over groeipijen in techbedrijven

  • Bart Slaets heeft als CTO bij Protime een desktop app omgevormd naar een web-based app. Geen klein bier! Ook hij komt binnenkort nog op de podcast vertellen hoe dat gegaan is.

  • Lenny Benaïcha, wie ik altijd zal bewonderen om wat hij met Brokebikes heeft verwezenlijkt, en die nu actief is in de wondere wereld van HRTech. Zeker de moeite om mee te praten als je het moeilijk vindt om de juiste mensen te vinden

  • Thomas Noë, for all things Quality

Daarnaast een heleboel deelnemers aan de CTO Mastermind, CTO Masterclass, en leden van de CTO Club! Wist je trouwens dat het CTO Breakfast is inbegrepen in het lidmaatschap van CTO Club? Daar kan je nog steeds van profiteren.

Bestel snel je tickets op Eventbrite. De Earliest Bird-tickets zijn al weg, maar er zijn er nog kortingen voor de snelste Early Birds!